Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

23 Ağu 2022 Sal

Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Doğalgaz çalışmasının bittiği alanlarda asfalt çalışmalarımız devam edecek, çalışma esnasında verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.