''3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Yunus Emre Kültür Merkezinde Düzenlendi'' ''3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Yunus Emre Kültür Merkezinde Düzenlendi''

03 Ara 2021 Cum

Yunus Emre Kültür Merkezinde Öz Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı gerçekleştirildi.
Programa; Ortaköy Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, kurum müdürleri, öğretmeler, engelli öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.
Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar; aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.